آموزش مهارتهای زندگی برای تاب آوری روانی زنان و جوانان
ایسنا/تهران پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در همکاری مشترک با وزارت تعاون،کار و امور اجتماعی، صندوق جمعیت سازمان ملل، وزارت ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی کارگاه ” آموزش مهارت های زندگی به منظور افزایش اشتغال پذیری و تاب آوری روانی زنان و جوانان” را برگزار میکند. به گفته دکتر کورش پرند رییس پارک علم
ایسنا/تهران پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در همکاری مشترک با وزارت تعاون،کار و امور اجتماعی، صندوق جمعیت سازمان ملل، وزارت ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی کارگاه ” آموزش مهارت های زندگی به منظور افزایش اشتغال پذیری و تاب آوری روانی زنان و جوانان” را برگزار میکند.
به گفته دکتر کورش پرند رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی این طرح از تاریخ ۲۶ الی ۲۹ تیرماه ۱۴۰۰ بصورت رایگان و در قالب کارگاه های آنلاین برای ۵ استان چهارمحال بختیاری، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان برگزار شده و زنان سرپرست خانوار، جوانان و افرادی که جزو جمعیت غیرفعال هستند را شامل میشود.
پرند اضافه کرد: افرادی که تاکنون برای اشتغال اعلام آمادگی نکردند به عنوان جمعیت غیرفعال در نظر گرفته میشوند که مجموع این افراد بیکار و در جستجوی کار در این طرح از طریق مهارتهای زندگی در رویکرد اشتغال پذیری مشارکت داشته و در نهایت از جمعیت غیرفعال به جمعیت فعال تبدیل میشوند.
وی با اشاره به تجربه موفق قبلی این طرح افزود: این طرح با هدف توانمندسازی اجتماعی، اقتصادی و تابآوری در چند مرحله برنامه ریزی شده است .براساس آنچه از قبل بین مجری و همکاران صندوق جمعیت و دفتر سیاستگذاری و اشتغال توافق شده بود در فاز اول شهرستان پلدختر به عنوان جامعه هدف اجرای آموزشهای مهارت زندگی صورت پذیرفت.
به گفته رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی اجرای نهایی مرحله نخست دوره در روزهای ۱۰ الی ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ در چهار روز و در زمانی که زنان سرپرست توانستند بدون مشکل در آن شرکت کنند صورت گرفت و بازخوردهای دریافت شده حاکی از موفقیت و اثرگذار بودن آموزشها بوده است.
وی تاکید کرد: بررسی گزارش همکاران بومی طرح نشان می دهد محتوای ارائه شده برای مخاطبان قابل استفاده بوده است و امیدواریم در مرحله دوم با استقبال زنان و جوانان ۵ استان مدنظر،شاهد بهره مندی هرچه گسترده تر جامعه از این طرح باشیم.
پرند در پایان در نظر گرفتن پلتفرم ثبت نام مجازی برای علاقهمندان شرکت در دورههای آموزشی و فعالسازی با هماهنگی همکاران طرح مذکور را از نقاط قوت طرح اعلام کرد و افزود: مهلت ثبت نام حضور در این کارگاه تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ درنظر گرفته شده است. از علاقمندان دعوت میشود برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره ٠٢١٢٢۴٣١٩۶٨ داخلی ۱ یا ۰۹۱۲۱۴۸۷۳۶۲ تماس حاصل فرموده یا مشخصات خود را به آدرس parkoffice@sbu.ac.ir ارسال نمایند.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰