کد خبر : 128082
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 آذر 1400 - 19:32

آجیل خارجی در مقابل مزه آجیل ایرانی حرفی برای گفتن ندارد/ افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت آجیل

آجیل خارجی در مقابل مزه آجیل ایرانی حرفی برای گفتن ندارد/ افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت آجیل

ایسنا/کرمان رییس صنف آجیل و خشکبار کرمان خطاب به مردم گفت: آجیل ایرانی خریداری کنید زیرا آجیل و خشکبار خارجی به دلیل نوسان نرخ ارز قیمتش بالاست، ضمن آنکه طعم و مزه آجیل ایرانی بسیار عالی است و اصلا در این مورد آجیل خارجی نمی تواند با آجیل ایرانی رقابت کند. “مهدی کیوانی مقدم” در گفت

آجیل خارجی در مقابل مزه آجیل ایرانی حرفی برای گفتن ندارد/ افزایش 30 تا 70 درصدی قیمت آجیل

ایسنا/کرمان رییس صنف آجیل و خشکبار کرمان خطاب به مردم گفت: آجیل ایرانی خریداری کنید زیرا آجیل و خشکبار خارجی به دلیل نوسان نرخ ارز قیمتش بالاست، ضمن آنکه طعم و مزه آجیل ایرانی بسیار عالی است و اصلا در این مورد آجیل خارجی نمی تواند با آجیل ایرانی رقابت کند.

“مهدی کیوانی مقدم” در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: هیچگونه کمبودی در بازار آجیل در کرمان وجود ندارد و شرایط تامین و عرضه آجیل مطلوب است.

وی با اشاره به تعطیلات سال گذشته به دلیل شیوع کرونا افزود: در سال گذشته به دلیل قرنطینه و تعطیل کردن مغازه های خشکبار، فروش چندان خوبی نداشتیم اما فروش آجیل امسال تاکنون نسبت به سال گذشته بهتر بوده است.

رییس صنف آجیل و خشکبار کرمان درباره میزان افزایش قیمت خشکبار در سال جاری عنوان کرد: با توجه به افزایش هزینه حمل و نقل و دستمزد کارگران، قیمت خشکبار تولید داخل حدود ۳۰ درصد و خشکبار وارداتی حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته اما افزایش قیمت آجیل نسبت به تورم ناچیز است.

وی ادامه داد: متاسفانه در سال گذشته به دلیل تعطیل کردن اصناف در راستای کنترل شیوع کرونا، فروش خوبی نداشتیم و باتوجه به اینکه زمان ماندگاری آجیل مخصوصا آجیل شورشده حدود سه ماه است، مغازه داران مجبور به معدوم کردن آجیل ها شدند و صنف خشکبار بابت این تعطیلی ها ضرر زیادی کرد اما فروش امسال در عین اینکه میزان دورهمی ها و مهمانی ها کمتر شده، نسبت به سال گذشته مطلوب تر است.

کیوانی مقدم درباره تاثیر کرونا بر صنف آجیل و خشکبار گفت: میزان فروش آجیل و خشکبار امسال مانند سال های قبل از شیوع کرونا نخواهد شد ولی راضی هستیم.

وی به مصرفکنندگان توصیه کرد: آجیل را قبل از مصرف در فر، تستر، ماهی تابه یا هر وسیله ای که در اختیار دارید حرارت دهید زیرا اثر حرارت دهی بر آجیل علاوه بر کاهش آلودگی احتمالی، باعث افزایش تردی و تازگی آن می شود همچنین اگر می خواهید آجیل را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید حتما آن را بسته بندی کنید زیرا رطوبت باعث خرابی آجیل می شود.

رییس صنف آجیل و خشکبار کرمان خطاب به مردم گفت: آجیل ایرانی خریداری کنید زیرا آجیل و خشکبار خارجی به دلیل نوسان نرخ ارز قیمتش بالاست، ضمن آنکه طعم و مزه آجیل ایرانی بسیار عالی است و اصلا در این مورد آجیل خارجی نمی تواند با ایرانی رقابت کند.

وی افزود: مردم حتما از مغازه هایی که مجوز عرضه آجیل و خشکبار دارند، آجیل خود را تهیه کنند زیرا مغازه ها و عطاری ها، آجیل کم کیفیت عرضه می کنند.

کیوانی مقدم درمورد صادرات آجیل و خشکبار اظهار کرد: بیشتر صادرات ما مربوط به پسته است و فقط ۲۰ درصد پسته تولیدی در داخل کشور مصر ف می شود و برخی از اقلام آجیل همچون بادام، مغز بادام و … را مجبوریم وارد کنیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کادو شب یلدا

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح